Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Er zijn verschillende merken judopakken ( judogi ) verkrijgbaar op Ippontime.nl. Maar wat biedt de Adidas judopak u aan?

Adidas

Ippontime.nl biedt verschillende judopakken van het merk Adidas aan. Deze Adidas judopakken variëren in kleur en zijn  IJF goedgekeurd. Adidas heeft ook pakken die speciaal zijn voor recreanten beschikbaar zijn. Adidas is een heel bekend merk als het gaat om judopakken. Het wereldbekend merk staat bekend om zijn sportieve kleding. Het strategische plan van het bedrijf is gericht op het creëren van innovatieve producten. Hierdoor wilt het bedrijf veranderingen brengen in hoe men tegenwoordig sport. Bij Adidas staat sport centraal en wat ook terug te zien is in de verschillende producten. Door sport kunnen mensen hun leven veranderen. De Adidas judopakken karakteriseren zich door hun uniekheid en hun pasvorm. De pakken zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw en wit. Ze hebben een breed assortiment, maar ondanks dat is duidelijk te zien dat elk product de juiste aandacht heeft gekregen. Adidas zorgt ervoor dat alle producten zich aan alle kwaliteitsvereisten houden. Veel verschillende topsporters dragen deze judopakken.

IJF approved judopakken

Speel je officiële internationale judowedstrijden dan is een IJF goedgekeurd judopak verplicht. Wedstrijden op recreatieniveau vereisen geen IJF goedkeuring. Let hier dus goed op aangezien de prijsklasse nogal verschilt tussen de verschillende typen judopakken. Een goed geklede judoka is zijn tegenstanders een stapje voor. Zodoende bent u optimaal voorbereid om uw uitdagingen aan te pakken!

Bekijk dus snel ons assortiment Adidas judopakken en bestel snel. Een van de producten die populair zijn in ons Adidas judopakken assortiment: Adidas champion II slim fit.

 

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten