Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Er zijn verschillende merken judopakken ( judogi ) verkrijgbaar op Ippontime.nl. Maar wat biedt de Essimo judopak u aan?

Het merk Essimo is een relatief nieuw merk en is ook opgericht door een judoka. Het motto van Essimo is het aanbieden van (vecht)sportartikelen met een uitstekende klantenservice en voor de beste prijzen. Essimo judopakken is opgericht door Patrick van Kalken een Nederlandse judoka. Hij heeft jaren lange ervaring in de sport en weet dus wat de behoeftes van de hedendaagse judoka zijn. Verder weet Essimo judo als geen ander waar de judo artikelen aan moeten voldoen. De Essimo judo artikelen worden allemaal onder strenge kwaliteitseisen geproduceerd, om er voor te zorgen dat alle judo artikelen van top kwaliteit zijn. Kwaliteit en een goede pasvorm is erg belangrijk voor het merk Essimo. Dit zie je ook terug in de producten, of het nu gaat om een beginners judopak of een IJF judopak.

Wedstrijdpak

Het Essimo Ippon wedstrijdpak onderscheidt zich van andere judopakken, omdat het ook in halve maten verkrijgbaar is. Hierdoor kan je de perfecte maat bestellen met de ideale pasvorm bestellen. De Essimo wedstrijd judopakken zijn speciaal gericht op actieve wedstrijd judoka’s. De pakken zijn gemaakt van 100% wit gebleekt wafelkatoen en behoren tot een van de zwaarste categorie, namelijk 1 kilo katoen. De pantalon van dit wedstrijdpak is volledig dubbel gestikt en het jasje is ook voorzien van een brede, gestikte rugnaad.

Bekijk dus snel ons assortiment Essimo judopakken en bestel snel. Een van de producten die populair zijn in ons Essimo judopakken assortiment: Essimo judopak wit en Essimo IJF gold model.

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten