Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Judo.cdr

Direct spullen kopen voor Judo 4 Inspiration

Wanneer een judoka door de jaren heen met veel plezier en inzet deel neemt aan de trainingen en wedstrijden kan deze zich ontwikkelen tot een topjudoka. Iedere training er alles uithalen om je te verbeteren.  In eerste instantie richten zij zich op de nationale wedstrijden. Wanneer ook bij het DK, NK en de officiële meetmomenten het podium wordt behaald kan er worden uitgekeken naar een volgende stap. Vanaf -18 is er de mogelijkheid dat een judoka wordt geselecteerd  door JBN om deel te nemen aan internationale toernooien. De bijkomende reis- en verblijfskosten moeten door de judoka’s zelf betaald worden.

Sponsoring binnen de judowereld is moeilijk omdat judoka’s weinig terug kunnen doen voor de sponsoren.

Om judoka’s financieel te kunnen ondersteunen is het platform Judo4inspiration opgericht.

Ippontime.nl wil, in samenwerking met Judo4inspiration, de bij het platform aangesloten topjudoka’s ondersteunen.

Speciaal voor dit platform is een kledinglijn ontwikkeld. Middels de aankoop van de speciale J4i artikelen of door middel van het invullen van een unieke code kunnen de aangesloten judoka’s worden gesteund.

Zo werkt het!

  • Zie je op Ippontime.nl een J4i logo bij een product staan dan betekent dit dat er van het aankoopbedrag 20% ten goede komt van J4i voor de ondersteuning van judo talent binnen Nederland!
  • Schaf je andere artikelen aan op Ippontime.nl en gebruik je daarbij de code van een J4i judoka dan komt een percentage van je aankoopbedrag ten goede van de betreffende J4i judoka!

Onze J4i judoka’s stellen zich voor:

Ik ben Jelle Snippe, 19 jaar en woon in Arnhem. Ik judo in de categorie tot 100 kg en ben 2e jaar junior. Tot mijn 17e heb ik in Enschede getraind maar ik train sinds eind 2016 fulltime op Papendal. Ik leef voor judo en ben hier dan ook elke dag mee bezig. Ik volg de studie Sport & coaching op de Young Talent Academy in Nijmegen, het voormalige Johan Cruyff College te Nijmegen. Na mijn winst op de European Cup in Coimbra dit jaar raakte ik geblesseerd aan de buitenband in mijn knie, wat betekende dat ik er 4 maand uit lag. Ik heb in deze periode hard getraind voor mijn comeback, en heb in oktober dit jaar een zilveren medaille kunnen halen op het NK-senioren. Ik ben gemotiveerd om komend seizoen weer veel toernooien te judoën en te vechten voor de gouden medailles!

Support Jelle met de volgende code: SUPPORTJELLE en ontvang zelf 5% korting op je bestelling!

Hallo allemaal mijn naam is Renee van Harselaar ik ben een topsorter,  op mijn 8ste begonnen met judo en vond het zo leuk dat ik wedstrijdjes ben gaan doen. En inmiddels draai ik grote internationale toernooien. Sinds kort woon ik op mezelf in Heerenveen om daar het fulltime trainingsprogramma te kunnen volgen op de hoofd rtc. Met Variërende trainingen zoals kracht, conditie, techniek en randori (judo). Verder zit ik in mijn examen jaar havo. Ik vind het allemaal erg leuk en ik hoop dat ik mij kan blijven ontwikkelen en mijn doelen kan blijven behalen!

 

Support Renée met de volgende code: SUPPORTRENEE en ontvang zelf 5% korting op je bestelling!

Mijn naam is Marin Visser, ik ben zestien jaar en judo in de klasse U18/U63. Ik ben blij dat ik mij mag aansluiten bij Judo4inspiration, waarvoor dank aan Ippontime.nl. Ik zal kort iets over mezelf vertellen. Als klein meisje ben ik begonnen met judo bij Dijkmansport in Groningen. Ik hield veel van sport en deed ook aan ballet en turnen. Judo bleek toch het beste bij mij te passen en toen ik met wedstrijd judo begon heb ik de andere sporten laten vallen. In de loop der jaren heb ik mij als wedstrijd judoka ontwikkeld. Na twee jaar VWO gevolgd te hebben op de Topsporttalentschool in Groningen heb ik de overstap gemaakt naar het RTC programma in Heerenveen waar ik train onder Edwin Steringa en Bas Meerveld. Dit betekent dat ik doordeweeks in Heerenveen woon, naar school ga en het grootste deel van mijn judo programma volg. Net als Renée die bij mij om de hoek woont en bij mij in de klas zit.

Support Marin met de volgende code: SUPPORTMARIN en ontvang zelf 5% korting op je bestelling!

 

Ik probeer om alles uit mijn drukke leven te halen wat er in zit, of dat nu met judo, op school of in mijn privéleven is en soms is vierentwintig uur in een dag te weinig voor mij….

De initiatiefneemster stelt zich voor:

Passie verbeeld

Mijn naam is Miranda Smit-van Keulen.

In samenwerking met Ippontime maakte ik in 2016 ontwerpen voor de vrijetijds-kledinglijn in judo-stijl. Voor judoka’s blijkt het super te zijn om een shirt te kunnen dragen in judo-stijl.

Dat de passie voor judo verder gaat dan het dragen van toepasselijke kleding leerde ik gaandeweg op de tribune van JudoSport Oost in Enschede. Mijn kinderen zitten op judo en tijdens de trainingen en wedstrijden spreek ik regelmatig met ouders van andere judoka’s. Veel kinderen hebben enorm veel plezier op de mat en leren daarnaast om met respect met elkaar om te gaan. Voor een aantal talenten gaat judo nog veel verder. Zeker wanneer topjudoka’s in het buitenland mee doen aan toernooien.

Ik werd geraakt door de passie van de judoka’s zelf, de trainers, begeleiders en natuurlijk van de ouders. Ik leerde ook de andere kant kennen, namelijk de financiële gevolgen voor de ouders. Wanneer een kind mee doet aan een buitenlands toernooi dan moet je dat als ouders zelf betalen. Niet alle ouders hebben dezelfde draagkracht maar elke ouder wil wel het beste voor zijn/haar kind. Sponsoring blijkt lastig te zijn omdat je als judoka weinig van de sponsor kunt laten zien en daardoor niet veel terug kan doen voor het sponsorgeld. Internationaal mag het niet op je pak te zien zijn en naast de mat ben je minder zichtbaar. Hierdoor blijven financiën een moeilijk punt. Voor de (ouders van) internationale judoka’s wil ik graag iets betekenen.

Mijn passie is denken in mogelijkheden en het maken van ontwerpen naar aanleiding van gepassioneerde verhalen. Samen met Ippon Time heb ik het platform Judo4inspiration opgezet.

De verkoop van de eerder genoemde kledinglijn gaat voor sponsoring zorgen.

Om de aangesloten judoka’s te sponsoren kan er kleding en andere artikelen gekocht worden, een gedeelte van de verkoop gaat dan naar deze judoka’s. Er kan zelfs voor één specifieke judoka gekozen worden. Ik heb een eigen logo gemaakt voor J4i. Alle artikelen waarmee gesponsord kan worden zijn herkenbaar aan dit logo.

De bedoeling is dat de aangesloten judoka’s te volgen zijn via social media. Welke toernooien doen ze aan mee, hoe wordt er getraind, welke voorbereidingen treffen ze voor wedstrijden en meer waarmee zij anderen kunnen inspireren. Op deze manier laten we de judoka’s zien maar we hopen ook dat judo zelf meer op de kaart komt te staan.

We zijn met twee judoka’s begonnen om te kijken hoe het platform in de praktijk het beste vorm kan krijgen. Gaandeweg zullen de judoka’s en de mogelijkheden uitgebreid worden.

Help jij mee om internationale judoka’s te sponsoren?

Alvast bedankt!

Miranda Smit-van Keulen

 

(Wil je weten waar de passie van Miranda nog meer zichtbaar is?
Voor ontwerpen rond kind en afscheid  kijk op www.kunstvanherinnnering.nl
Voor Moppie- Kussens met Karakter kijk op www.demoppies.com
Ook geïnteresseerd in een uniek ontwerp?
Neem contact op via mirandasmitvankeulen@gmail.com)

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten