Klantenservice:

053- 432 0498

Winkelwagen

  Judo only!   Verzenden: € 3,95   Boven € 100 geen verzendkosten   Alle topmerken zeer voordelig!

Judopak kopen?
De beste judopakken, banden en andere judospullen. Vele merken, goedkoop én snel geleverd!

Bescherming en Blessure

Bescherming en Blessure

Judo is een contactsport en daardoor is de kans op blessures natuurlijk ook aanwezig. Om de kans op blessures zo klein mogelijk te houden kun je beschermende kleding dragen. Door het gebruik hiervan kun je veel blessureleed voorkomen. Bestel daarom hier op Ippontime.nl uw bescherming voor tijdens het sporten.

Toont 1–12 van 13 resultaten

Alles voor bescherming en blessurebehandeling online bestellen

De categorie bescherming en blessure bevat verschillende typen producten. Allemaal zijn ze gericht op het voorkomen van of behandelen van blessures. Zoals overal geldt ook bij judo het gezegde: voorkomen is beter dan genezen. Helaas zijn blessures niet geheel uit te sluiten en is het verstandig om het juiste materiaal beschikbaar te hebben. Deze categorie bevat het materiaal dat Ippontime.nl in aanbod heeft met betrekking tot bescherming en blessure.

Soorten Artikelen

De oren zijn een kwetsbaar onderdeel van het lichaam en lopen extra risico op blessures bij het judo. Wij hebben daarom oorbeschermers voor zowel senioren als junioren. Ook hebben wij koud compressieverband en cold-hot gel packs om pijn te verzachten of zwelling te verminderen. Het intapen van bijvoorbeeld gewrichten vergroot de stabiliteit hiervan, om dit te bereiken hebben wij sporttape in ons assortiment. Intapen is zeer nuttig wanneer je herstelt van een blessure en je lichaam extra ondersteuning kan gebruiken. Kijk voor deze en nog meer artikelen in de categorie bescherming en blessure op Ippontime.nl!

Heeft u vragen over het bestellen van tape, gel-packs of andere producten op Ippontime.nl? Neem dan gerust contact met ons op via info@ippontime.nl, wij helpen u graag.