Klantenservice:

053- 432 0498

Winkelwagen

  Judo only!   Verzenden: € 3,95   Boven € 100 geen verzendkosten   Alle topmerken zeer voordelig!

Judopak kopen?
De beste judopakken, banden en andere judospullen. Vele merken, goedkoop én snel geleverd!

Diploma's

Diploma's

Voor elke kleur band hebben wij mooie diploma's die kunnen worden uitgedeeld aan de judoka's. Verkocht per 25 stuks.

Toont 1–12 van 14 resultaten

Online judodiploma’s bestellen

Voor diploma’s bent u hier aan het juiste adres. Natuurlijk moet elke judoka beloond worden voor het harde werk op de mat en daar is een diploma het ideale middel voor. Bestel daarom uw diploma’s hier op Ippontime.nl! Aarzel niet en bestel nu!

Soorten diploma’s

Binnen de judosport worden vele niveau’s gedefinieerd, elk met een eigen aanduiding. Iedere aanduiding is herkenbaar aan de kleur van de judoband en/of -slip. Een judoschool of -vereniging kan diploma’s uitreiken als bewijs van vaardigheid. Wij bieden judodiploma’s voor elk niveau, dat wil zeggen van alle kleuren banden en de slips die daar bij kunnen horen. Dankzij het A4 formaat zijn ze mooi in te lijsten om thuis aan de muur te hangen als blijvende herinnering aan de prestatie van een judoka. Het stevige papier zorgt ervoor dat het bewijs van vaardigheid langer mee gaat.

Heeft u vragen over het bestellen van de verschillende judodiploma’s of andere producten op Ippontime.nl? Neem dan gerust contact met ons op via info@ippontime.nl, wij helpen u graag.