Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Badges en rugemblemen

Judo rugembleem bestellen?

Voor al uw badges en judo rugemblemen die u kunt halen in de judosport kunt u hier kijken op Ippontime.nl! We hebben verschillende

Met een mooie Geborduurde clubbadge zijn de leden van uw club of vereniging door iedereen goed herkenbaar op de judomat of in de sporthal. Breng ons uw clublogo of een eigen ontwerp en wij bieden u vrijblijvend een scherpe offerte aan. De judo rugemblemen zijn naar keuze aan te brengen op jassen, jacks, truien en shirts.

Bestellen via Ippontime.nl

De Geborduurde clubbadges of judo rugemblemen bestelt u eenvoudig bij Ippontime.nl. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan om speciaal voor uw club of vereniging badges te laten maken. Judopakken en andere judoartikelen bestelt u online bij de gespecialiseerde webwinkel op het gebied van judospullen ippontime.nl. Bij een bestelling vanaf  €100,- bezorgt ippontime.nl kosteloos door heel Nederland. Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

Heeft u vragen over het bestellen van trainingsmateriaal of andere producten op Ippontime.nl? Neem dan gerust contact met ons op via info@ippontime.nl, wij helpen u graag.

Enige resultaat

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten