Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Judomatten

Judomat kopen?

Een judomat ligt er niet voor niets. Het is er om je te beschermen tegen vervelende blessures. Want judo is en blijft een vechtsport. Een goede mat, breekt de val wanneer de tegenstander je op de grond werkt. Maar ook jouw aanval, kun je zonder problemen uitvoeren. De judomatten stellen je in staat om onbezorgd al je bewegingen oefenen. Alleen op deze manier kun jij jezelf blijven verbeteren.

De beste judomatten in onze webshop

Een goede mat moet zacht maar toch stevig zijn. Door deze hoge kwaliteit van de mat, houd je het judoën veilig. Het absorbeert de schokken wanneer je valt. Zo kun je technieken als afslaan en doorrollen oefenen, zonder dat het fysieke gevolgen heeft. Want je zit natuurlijk niet op een blessure te wachten.

De matten in onze webshop, zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Je hebt altijd voldoende ruimte om je tegenstander te kunnen verslaan. De matten voldoen aan alle eisen om goed op te kunnen sporten. Ze schuiven niet zodat je er veilig alle bewegingen op kunt maken.

Maar veiligheid is niet het enige waar het om draait. Want hygiëne speelt ook een grote rol in de judosport. Daarom zijn de matten die je op IpponTime.nl koopt, goed schoon te houden. Tevens zijn ze snel uit elkaar te halen. Zo kun je makkelijk onder de mat komen om ook die ondergrond hygiënisch te houden.

Wil jij de praktische judomatten kopen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van IpponTime.nl. Nu kun je vol overgave de nieuwste technieken uitproberen!

There are no products matching the selection.

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten