Klantenservice:

053- 432 0498

Winkelwagen

  Judo only!   Verzenden: € 3,95   Boven € 100 geen verzendkosten   Alle topmerken zeer voordelig!

Judopak kopen?
De beste judopakken, banden en andere judospullen. Vele merken, goedkoop én snel geleverd!

Rashguards

Rashguards

Een rashguard is onderkleding die gedragen wordt onder een judopak om irritaties veroorzaakt door schuren tegen te gaan. Dankzij dezelfde eigenschappen als een thermosshirt heeft een judoka geen last van de rashguard tijdens het judo'en. Bekijk in deze categorie het aanbod van rashguards op Ippontime.nl!

Alle 3 resultaten weergegeven

Online rashguards bestellen

Rashguards helpen bij het tegengaan van irritaties veroorzaakt door het schuren van judopakken. Tijdens het trainen en spelen van wedstrijden krijgt een judopak veel te verduren. Een gevolg hiervan is dat het pak constant over de huid van de judoka heen schuift. Vanwege de ruwheid van veel judopakken kan dit in sommige gevallen zelfs schuurplekken opleveren. Rashguards kunnen onder een judopak worden gedragen en zorgen voor een buffer tussen het pak en de huid om zo schuurplekken te voorkomen.

Onderkleding ontworpen voor sporters

Deze onderkleding is ontworpen voor sportactiviteiten. Daarom is er aan het comfort van de sporter gedacht tijdens zijn of haar sportactiviteiten. Dit is terug te zien in de gebruikte stof, die zorgt voor een goede afvoer van vocht. Een goede vochtafvoer is belangrijk om droog te blijven. Ook zorgen een strakke pasvorm en zachte naden ervoor dat de judoka geen hinder ondervindt van de rashguard tijdens het judo’en.

Heeft u vragen over het bestellen van onderkleding of andere producten op Ippontime.nl? Neem dan gerust contact met ons op via info@ippontime.nl, wij helpen u graag.