Klantenservice:

053- 432 0498

Winkelwagen

  Judo only!   Verzenden: € 3,95   Boven € 100 geen verzendkosten   Alle topmerken zeer voordelig!

Judopak kopen?
De beste judopakken, banden en andere judospullen. Vele merken, goedkoop én snel geleverd!

Adidas MiTeam

Adidas MiTeam

Adidas MiTeam sportkleding is eenvoudig en voordelig te bestellen bij Ippontime.nl! Rust nu uw team uit met deze Adidas kleding en maak ze beter herkenbaar. Personaliseer jullie eigen teamkleding: bepaal de gewenste kleuren van de stof, strepen, logo, piping, etc. MiTeam biedt vele mogelijkheden, informeer via info@ippontime.nl.

Toont 1–12 van 27 resultaten

Adidas MiTeam kleding

Wil jij met je team een opvallend outfit hebben? Ippontime.nl biedt je nu de mogelijkheid om met je team jullie eigen outfit te ontwerpen. Met een Adidas MiTeam outfit kun je een eigen teamoutfit zelf samenstellen. Voor een team is het belangrijk dat jullie allemaal een outfit hebben waar jullie je echt prettig bij voelen. Ook moet een outfit er voor zorgen dat jullie je ook voelen als één team. Die kans wordt jullie nu gegeven.

Zelf variëren in stijl

Wil iemand een Blauwe trainingsjas ? Dat kan! Wil iemand anders een trainingsjas met zwarte mouwen?  Dat kan ook! Stel dan zelf een blauwe trainingsjas samen met zwarte mouwen. Het kan niet gek genoeg! Personaliseer zo jullie eigen outfit door het beïnvloeden van kleuren van de stof, strepen, logo, piping, etc. Intimideer tegenstanders met de look van je team. Bekijk ons aanbod, ontwerp jullie design en bestel jullie outfit voordelig!

Heeft u vragen over het bestellen van trainingsmateriaal of andere producten op Ippontime.nl? Neem dan gerust contact met ons op via info@ippontime.nl, wij helpen u graag.