Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Er zijn verschillende merken judopakken ( judogi ) verkrijgbaar op ippontime.nl.  Maar wat biedt de Mizuno judopak u aan?

Voor een Mizuno judopak bent u hier bij Ippontime.nl op het juiste adres! Wij bieden u een hele collectie aan Mizuno judopakken aan die uiterst comfortabel zijn. Deze pakken zijn van goede kwaliteit. Aarzel dus niet en bestel nu uw Mizuno judopak! Het bedrijf Mizuno is opgericht in 1964 en is nu wereldwijd bekend als een bedrijf met producten van hoge kwaliteit. De judopakken zijn ontworpen voor kinderen tot volwassen. De jaren aan ervaring die het bedrijf heeft is te zien aan de producten. De producten van het bedrijf representeren de ervaring, vakmanschap en technologie van het bedrijf. Alles wordt zo bereid zodat u de kans heeft om te scoren en te winnen.

Mizuno begrijpt atleten, sporten heeft te maken met testen en hertesten van producten en zo zet je en proces in gang waarbij je jezelf en je producten alsmaar verbetert. Alles is gebaseerd op het feit dat jij kan presteren.  Mizuno geeft jou de mogelijkheden en het ligt aan jou of je deze benut. Mizuno ontwikkelt producten met het motto verwacht meer. Verder is Mizuno ook erg streng in zijn kwaliteitsvoorwaarden en heft hoge eisen aan de comfortvoorwaarden, waardoor het bedrijf beroemd is in Japan. Dit merk wordt naast het Japans nationaal team ook gedragen door het Braziliaans nationaal judo team.

Bekijk dus snel ons assortiment Mizuno judopakken en bestel snel. Een van de producten die populair zijn in ons Mizuno judopakken assortiment: Mizuno yusho IJF 2017

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten