Judo only!   Verzenden: € 3,95   Boven € 100 geen verzendkosten   Alle topmerken zeer voordelig!

Judopak kopen?
De beste judopakken, banden en andere judospullen. Vele merken, goedkoop én snel geleverd!

Judo4Inspiration

Judo4Inspiration

Judo.cdr

Wanneer een judoka door de jaren heen met veel plezier en inzet deel neemt aan de trainingen en wedstrijden kan deze zich ontwikkelen tot een topjudoka. Iedere training er alles uithalen om je te verbeteren.  In eerste instantie richten zij zich op de nationale wedstrijden. Wanneer ook bij het DK, NK en de officiële meetmomenten het podium wordt behaald kan er worden uitgekeken naar een volgende stap. Vanaf -18 is er de mogelijkheid dat een judoka wordt geselecteerd  door JBN om deel te nemen aan internationale toernooien. De bijkomende reis- en verblijfskosten moeten door de judoka’s zelf betaald worden.

Sponsoring binnen de judowereld is moeilijk omdat judoka’s weinig terug kunnen doen voor de sponsoren.

Om judoka’s financieel te kunnen ondersteunen wordt het platform Judo4inspiration opgericht.

Ippontime.nl wil, in samenwerking met Judo4inspiration, de bij het platform aangesloten topjudoka’s ondersteunen.

Speciaal voor dit platform is een kledinglijn ontwikkeld. Middels de aankoop van de speciale J4i artikelen of door middel van het invullen van een unieke code kunnen de aangesloten judoka’s worden gesteund.

Zo werkt het!

  • Zie je op Ippontime.nl een J4i logo bij een product staan dan betekend dit dat er van het aankoopbedrag 20% ten goede komt van J4i voor de ondersteuning van judo talent binnen Nederland!
  • Schaf je andere artikelen aan op Ippontime.nl en gebruik je daarbij de code van een J4i judoka dan komt een percentage van je aankoopbedrag ten goede van de betreffende J4i judoka!

De uitvoering van dit platform is nog in ontwikkeling.

Wordt vervolgd….