Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Judobroeken

Judobroeken

Op zoek naar een nieuwe judobroek? Bij Ippontime.nl kan je terecht voor de beste judobroeken. Wij verkopen elke soort judobroek van de merken Essimo, Matsuru, Adidas, Greenhill, Mizuno en Nihon Sport. Juist omdat je misschien niet altijd een volledig nieuw pak nodig hebt, is het prettig om de mogelijkheid te hebben om alleen een nieuwe judobroek aan te schaffen. Zo is je pak weer compleet en kan je er weer tegenaan!

Judobroeken voor elke soort judoka

Er zijn judobroeken in wit of blauw beschikbaar. Daarnaast verkopen wij judobroeken die bedoeld zijn voor recreatieve judoërs, maar ook wedstrijdbroeken en semi-wedstrijdbroeken. Uiteraard verkopen wij ook judobroeken die goedgekeurd zijn door de International Judo Federation (IJF), deze zijn herkenbaar aan een logo op de broek. In onze webwinkel zijn deze broeken makkelijk te vinden, omdat ze aangeduid worden met IJF. Zo weet je zeker dat je in de juiste judobroek de wedstrijdmat betreedt.

Uiteraard zijn deze broeken ook uitwisselbaar met andere merken en is het geen enkel probleem om een jas van het ene merk met een broek van het andere met te combineren. Als het nodig is om een grotere of kleinere broek te kopen dan je voorheen had, helpen we je ook graag. Voor het opmeten van je broekmaat, kan je het beste uitgaan van je lengtemaat en deze naar boven afronden. Op die manier zorg je ervoor dat je de meest geschikte judobroek koopt.

Judobroeken worden snel geleverd

De judobroeken die we verkopen worden altijd snel geleverd. Voor 12.00 bestellen = morgen in huis!

Twijfelt u over uw maat judobroek? Wij leggen u graag uit hoe u uw maat kunt opmeten.

Tips judobroek

Er bestaan judobroeken die voorzien zijn van een koord in de broek of juist een elastieken sluiting hebben. Een elastieken sluiting is vaak erg handig voor jongere kinderen, zodat ze de broek gemakkelijk zelf aan en uit kunnen trekken. Bij de duurdere broeken wordt juist gebruik gemaakt van een koord, omdat hierdoor de broek beter aan zal sluiten op het lichaam en de broek niet zomaar van het lichaam getrokken kan worden tijdens het beoefenen van judo.

Alle 2 resultaten

Voor een grote collectie aan judobroeken ben je hier op sportschoenen4u.nl aan het juiste adres! De broek is uiterst belangrijk bij de sport. Wij bieden praktische judobroeken die ook nog erg comfortabel zijn. Voor wasadvies verwijzen wij je door naar onze blog. Aarzel dus niet en bestel dus nu!

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten