Klantenservice:

053- 432 0498

Winkelwagen

  Judo only!   Verzenden: € 3,95   Boven € 100 geen verzendkosten   Alle topmerken zeer voordelig!

Judopak kopen?
De beste judopakken, banden en andere judospullen. Vele merken, goedkoop én snel geleverd!

Adidas judopakken

Adidas judopakken

Wil je een judopak hebben van het wereldwijd bekende merk Adidas? Dit kan! Wij bieden je een hele collectie aan Adidas pakken aan die uiterst comfortabel zijn. Aarzel dus niet en bestel nu je Adidas judopak!

Alle 8 resultaten weergegeven

Adidas judopak online kopen

Ippontime.nl biedt verschillende judopakken van het merk Adidas aan. Deze Adidas judopakken variëren in kleur en er zijn zowel IJF goedgekeurde pakken als pakken voor recreanten beschikbaar. Speel je officiële internationale judowedstrijden dan is een IJF goedgekeurd judopak verplicht. Wedstrijden op recreatieniveau vereisen geen IJF goedkeuring. Let hier dus goed op aangezien de prijsklasse nogal verschilt tussen de verschillende typen judopakken.

Wit of Blauw?

In principe heb je een blauw judopak alleen nodig bij het spelen van een officiële internationale judowedstrijd waar het pak ook door de IJF moet zijn goedgekeurd. De als tweede opgeroepen speler behoort dan de mat in een blauw judopak te betreden. De zeer traditionele Jappanners zullen ook vrijwel alleen in deze situatie een blauw pak dragen. De meest traditioneel geleide dojo’s zullen judoka’s die in het blauw verschijnen de deur wijzen. Buiten Japan is dit echter zelden het geval.

Heeft u vragen over het bestellen van Adidas judopakken of andere producten op Ippontime.nl? Neem dan gerust contact met ons op via info@ippontime.nl, wij helpen u graag.