Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Fighting Films judopakken

Judopak Fighting Films kopen?

Fighting Films is de plaats waar alle supersterren samenkomen! Grote kampioenen, zoals Lipertaliani, Tsirekidze en Linda Bolder behoren tot het Fighting Films Team Superstar. Voel het judopak van de kampioenen, voel de Fighting Films Superstar! Fighting Films is marktleider op het gebied van judo DVD’s, maar is in de wereld inmiddels ook √©√©n van de meest toonaangevende merken op het gebied van judopakken. Kampioenen kiezen niet voor niets voor Fighting Films judopakken!

Lees meer over Fighting Films

Fighting films begon als een bedrijf dat instructievideo’s produceerde en filmde voor belangrijke wedstrijden, zoals WK’s. Het is een familiebedrijf met rijke geschiedenis en bordevol ervaring op judogebied: het team van Fighting Films bezit een groot aantal zwarte banden. Met deze judo-ervaringen in hun achtergrond zijn ze begonnen met het produceren van Fighting Films judopakken. De kwaliteit die hieruit voorkwam heeft geleid tot een goede reputatie: meerdere judogiganten hebben zich aan het bedrijf gebonden. Op kampioenschappen worden Fighting Films judopakken veelal vertegenwoordigd. Ook is het overgrote deel van de judopakken IJF-approved Kwaliteit ontbreekt er dus niet aan!

Fighting Films begrijpt dat voor een wedstrijdjudoka alle details belangrijk zijn op weg naar een topprestatie, dus ook het judopak; everything counts! Dus bestel nu je eigen superstar judopak bij Ippontime.nl!

There are no products matching the selection.

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten