Klantenservice:

053- 432 0498

Winkelwagen

  Judo only!   Verzenden: € 3,95   Boven € 100 geen verzendkosten   Alle topmerken zeer voordelig!

Judopak kopen?
De beste judopakken, banden en andere judospullen. Vele merken, goedkoop én snel geleverd!

Fighting Films judopakken

Fighting Films judopakken

Fighting Films is niet alleen marktleider op het gebied van judo DVD's, maar is in de wereld inmiddels ook één van de meest toonaangevende merken op het gebied van judopakken. Het Fighting Films FF logo is inmiddels wereldberoemd.

Alle 6 resultaten weergegeven

Fighting Films is de plaats waar alle supersterren samenkomen! Grote kampioenen, zoals Lipertaliani, Tsirekidze en Linda Bolder behoren tot het Fighting Films Team Superstar. Voel het judopak van de kampioenen, voel de Fighting Films Superstar! Fighting Films is marktleider op het gebied van judo DVD’s, maar is in de wereld inmiddels ook één van de meest toonaangevende merken op het gebied van judopakken. Het Fighting Films FF logo is inmiddels wereldberoemd. Fighting Films is de ontwerper van het Superstar judopak, goedgekeurd door de IJF en gedragen door een groot aantal wereldtoppers op alle grote internationale kampioenschappen. De judopakken van Fighting Films hebben een zeer nauwsluitende pasvorm en voelen erg soepel aan.

Fighting Films begrijpt dat voor een wedstrijdjudoka alle details belangrijk zijn op weg naar een topprestatie, dus ook het judopak; everything counts! Dus bestel nu je eigen superstar judopak bij Ippontime.nl!