Login

Register

Login

Register

Judopak kind

Judopak kind

Wij geven graag advies over welke maat judopak je het beste kan nemen nemen bij snel groeiende kinderen en wat de voordelen zijn van een licht of zwaar pak, of je beter een katoenen judopak kan kopen of beter een pak van polyester gemixt met katoen. Daarnaast zullen we uitleggen welke judopakken makkelijker te wassen, drogen en strijken zijn.

Bekijk tips over judopakken voor kinderen

Katoenen judopak kind krimpt

De meeste judopakken voor kinderen zijn gemaakt van katoen, en dit heeft de eigenschap om flink te krimpen. Dus lijken de judopakken bij de eerste keer passen / aantrekken te groot. Echter na de eerste 2 tot 3 keer wassen krimpen de pakken flink en zijn ze een stuk kleiner en passen ze perfect. Verkijk je daarom niet op de grootte bij het passen van de pakken die gemaakt zijn van 100% katoen .Voor kinderen is een geweven 100% katoenen pak veelal sterk genoeg. Let daarbij op de zwaarte van het katoen, hoe zwaarder, hoe sterker het materiaal.

Maat judopak bepalen

TIP: was het pak eerst 1 of 2 keer voordat je je kind naar zijn eerste judoles stuurt voor een betere pasvorm.

Alle 3 resultaten

Judopak kind

Voor judopakken moet je bij IpponTime.nl zijn! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een judopak kind? Let goed op de maat. Het is niet fijn als een pak te groot of te klein is. De technieken kunnen dan ook niet goed uitgevoerd worden.

Adidas pak kind

Je kunt hier onder andere een Adidas pak kind kopen van goede kwaliteit.

Door verder gebruik te maken van Ippontime.nl ga je akkoord met ons cookie beleid. Sluiten